Lediga lokaler

Ägs av Lokalguiden

Skanska- gratis
Välkommen!

Genom att även söka på lokalguiden.se kan du hitta ytterligare lediga butikslokaler i Hallstahammar som passar din verksamhet.

Tidningen Lokalguiden
Stockholm Nr 10, 2017
V. Götaland Nr 10, 2017

LEDIGA LOKALER, KONTOR, BUTIKER & LAGERLOKALER

Söker du lokal?
Ring Lokalguiden
031-788 71 00

Sverige är ett avlångt land med en transparent fastighetsmarknad. Många utländska aktörer anser att det är tryggt att etablera sig i Sverige. Det är även ganska enkelt att söka lediga lokaler vilket underlättar nya företagsetableringar. Kunskapsintensiva branscher, där Sverige kan dra nytta av sin avancerade tekniska utveckling, sofistikerad infrastruktur och allmänt hög utbildningsnivå attraherar utländska aktörer. IT och biomedicin är kunskapsintensiva sektorer där Sverige har varit bland de globala ledarna i åratal.Att leta lediga lokaler
Att hyra nytt kontor eller byta lokal kan upplevas som komplicerat och invecklat men så behöver det nödvändigtvis inte vara. I flyttprocessen går företagen igenom olika stadier. Allt ifrån att söka lediga lokaler till att välja rätt leverantör för t ex flytthjälp, larm, telefonväxlar. Det finns olika tillvägagångssätt för att hitta lediga lokaler. Gå in på www.lokalguiden.se eller läs tidningen Lokalguiden så kommer ni att få ett stort utbud av lediga lokaler. Oavsett tillvägagångssätt är det viktigt att att titta på flera olika kontor, lager, eller konferenslokaler. Tänk på att de flesta lokaler kan anpassas efter era önskemål. Om du inte hittar din drömlokal så kontakta oss på 031-788 71 00 eller maila till info@lokalguiden.se så hjälper vi er kostnadsfritt.

Lediga butikslokaler i Hallstahammar

Tillbaka till sök lediga lokaler

Lediga butikslokaler: 3

RSS
Butikslokal, Hallstahammar Lediga lokaler: Butikslokal på Hammartorget 5A-C,7A,B i , Hallstahammar
Fastighetsbolaget Hammartorget 5-7 KB c/o Granen Fastighetsutveckling AB
379 m²
- kr/mån

Fd banklokal i ett mycket bra marknadsläge som passar perfekt för en butiksetablering eller ett kontor.

Butikslokal, Hallstahammar Lediga lokaler: Butikslokal på Nibbleplan 1 i , Hallstahammar
Bjurfors Näringsliv
900 - 2 900 m²
- kr/mån

Stor Butikslokal i Hallstahammar med skyltläge samt stort lager. Nu erbjuds nedre våningen om ca 2 000 kvm butiksyta samt 900 kvm lageryta till uthyrn...

Butikslokal, Hallstahammar Lediga lokaler: Butikslokal på Videvägen 3 i , Hallstahammar
Magnus Levin
1 500 m²
- kr/mån

Ljus och fin butikslokal i två plan.


© Lokalguiden Sverige AB Götgatan 15, 411 05 Göteborg Öppettider: Mån - Fre 08.00 - 17.00 Tel: +46 (0)31-788 71 00

På denna webbsida hittar ni alla typer av lediga lokaler, allt ifrån kontor till lagerlokaler. Vissa lokaler har information om hyran så är priset viktigt för er kan ni prova att selektera på pris.

När ni har hittat en eller flera lediga lokaler som passar era önskemål kontaktar ni fastighetsägaren via telefon, eller kan ni göra en intresseanmälan genom att fylla i formuläret. Vid frågor kan ni kontakta www.ledigalokaler.se på tel 031-788 71 00.

info@lokalguiden.se | Om siten | Sitemap

För mer information kontakta
Tom Vikström eller Daniel Åberg
031-788 71 00.
Lediga lokaler