Lediga lokaler

Ägs av Lokalguiden

Skanska- gratis
Välkommen!

Genom att även söka på lokalguiden.se kan du hitta ytterligare lediga lagerlokaler i Rosersberg som passar din verksamhet.

Tidningen Lokalguiden
Stockholm Nr 10, 2017
V. Götaland Nr 10, 2017

LEDIGA LOKALER, KONTOR, BUTIKER & LAGERLOKALER

Söker du lokal?
Ring Lokalguiden
031-788 71 00

Om Stockholm
Stockholm, en av världens vackraste huvudstäder med 57 broar och närhet till vatten. Om du söker lediga lokaler så bör du fundera över vilken del av Stockholm som passar dina behov bäst. De vackra byggnaderna, grönskan, den friska luften och närheten till vattnet är kännetecken för staden. Invånarantalet är drygt 847 000 personer, men år 2030 beräknas antalet till en miljon.Att leta lediga lokaler
Att hyra nytt kontor eller byta lokal kan upplevas som komplicerat och invecklat men så behöver det nödvändigtvis inte vara. I flyttprocessen går företagen igenom olika stadier. Allt ifrån att söka lediga lokaler till att välja rätt leverantör för t ex flytthjälp, larm, telefonväxlar. Det finns olika tillvägagångssätt för att hitta lediga lokaler. Gå in på www.lokalguiden.se eller läs tidningen Lokalguiden så kommer ni att få ett stort utbud av lediga lokaler. Oavsett tillvägagångssätt är det viktigt att att titta på flera olika kontor, lager, eller konferenslokaler. Tänk på att de flesta lokaler kan anpassas efter era önskemål. Om du inte hittar din drömlokal så kontakta oss på 031-788 71 00 eller maila till info@lokalguiden.se så hjälper vi er kostnadsfritt.

Lediga lagerlokaler i Rosersberg, Stockholm

Tillbaka till sök lediga lokaler

Lediga lagerlokaler: 2

RSS
Sponsrad lokal
Lagerlokal på Stålgatan 15 A i , Rosersberg
Corem Property Group AB
Lagerlokal på Stålgatan 15 A i , Rosersberg.
150 m².
Corem Property Group AB
Sponsrad lokal
Lagerlokal på Stålgatan 15 A i , Rosersberg
Corem Property Group AB
Lagerlokal på Stålgatan 15 A i , Rosersberg.
228 m².
Corem Property Group AB
Lagerlokal, Rosersberg Lediga lokaler: Lagerlokal på Stålgatan 15 A i , Rosersberg
Corem Property Group AB
150 m²
- kr/mån

Kombinerad lager- och kontorslokal om ca 150 kvm i Rosersberg. Lagerdel med port i markplan. Kontorsrum finns en trappa upp. Portmått: 2,36x2,36m. Ta...

Lagerlokal, Rosersberg Lediga lokaler: Lagerlokal på Stålgatan 15 A i , Rosersberg
Corem Property Group AB
228 m²
- kr/mån

Lagerlokal om 203 kvm i markplan med port. Kontor om ca 25 kvm en trappa upp. Välkommen att kontakta för mer info eller visning!


© Lokalguiden Sverige AB Götgatan 15, 411 05 Göteborg Öppettider: Mån - Fre 08.00 - 17.00 Tel: +46 (0)31-788 71 00

Det är stor efterfrågan på lagerlokaler i Stockholm men utbudet är begränsat. När lokalsökande företag efterfrågar lager- och logistiklokaler har de olika behov. Lokalerna skall variera, och kommunikationsmöjligheterna är ofta avgörande. Höglager, portar och varmlager är de mest efterfrågade lokaltyperna.

Eftersom det är svårt att få tag på ändamålsenliga lagerlokaler i Stockholm får företagen vanligtvis etablera sig utanför Stockholm. Det är även svårt att bygga nya lager i Stockholm eftersom det är ont om mark i huvudstaden.

info@lokalguiden.se | Om siten | Sitemap

För mer information kontakta
Tom Vikström eller Daniel Åberg
031-788 71 00.
Lediga lokaler