Lediga lokaler

Ägs av Lokalguiden

Spara som PDFSkriv ut

Kontorshotell, Kärleksgatan 2, Centrum, Malmö

<< Till lediga kontorshotell i Centrum, Malmö
Kategori:Lediga lokaler
Lokaltyp:Kontorshotell
Total yta:10 - 30 m²
Adress:Kärleksgatan 2
Område:Centrum
Renoveringar:1903/2001
Tillträde:20090203
Objektsnummer:41815753

Beskrivning:

Oavsett om du driver ett enmansföretag, ett nystartat mindre företag eller representerar ett större företags filial kan vi rekommendera Kontorshotellet på Kärleksgatan. Här erbjuder vi representativa kontorsrum för dig som behöver ett eller ett par rum. Du betalar en fast månadskostnad och kan sedan fokusera på det du gör bäst. I erbjudandet ingår bemannad reception där vi passar din telefon, hanterar dina meddelanden och fax, servar dig vid konferenser, sorterar din post och välkomnar dig och dina besökare. Du har kostnadsfri tillgång till våra konferensrum med tillhörande teknisk utrustning.

Omgivning:Fastigheten ligger mitt i centralaste Malmö och har entréer mot tre gator: Davidhallsgatan, Södra Förstadsgatan och Kärleksgatan. Södra Förstadsgatan är Malmös främsta shoppingstråk i city och erbjuder all slags shopping och service.
Kommunikationer:Från fastigheten går du till Centralstationen på 15 minuter och Station Triangeln på 5 minuter. Med andra ord når du på ett smidigt sätt hela Öresundsregionen via pågatåg, regionaltåg och buss. Till Kastrups flygplats tar det 14 minuter med tåg.
Parkering:Närmaste parkeringshus är Triangelns garage, cirka 300 meter, eller P-huset Anna.
Närservice:Med sitt läge mitt i city finns all service du kan tänka dig. Butiker, restauranger, caféer, dagligvaror etc. Allt inom gångavstånd.
Kontorsyta:10 m²
Kontaktinformation:
Kontaktperson:Caroline Bodensjö
Förmedlare:Vasakronan AB
Webbadress:www.vasakronan.se
Tel:040-35 48 40
Se alla lediga lokaler från Vasakronan AB
Intresseanmälan:
Företag:
Adress:
Namn:
Tel:
Mail:
Meddelande:
Mina senaste 5 besökta objekt:
© Lokalguiden Sverige AB Götgatan 15, 411 05 Göteborg Öppettider: Mån - Fre 08.00 - 17.00 Tel: +46 (0)31-788 71 00

www.ledigalokaler.se är en av Sveriges ledande webbsidor för företag som söker lediga lokaler eller står i begrepp att byta lokal. Ni hittar 1000-tals lediga lokaler på www.ledigalokaler.se. När ni söker nya lokaler finner ni bland annat kontor, lager, butik och verkstadslokaler.

På www.ledigalokaler.se efterfrågas mestadels lediga lokaler i Stockholm, lediga lokaler i Göteborg och lediga lokaler i Malmö. Du är alltid välkommen att kontakta oss så kan vi hjälpa dig att hitta nya lokaler.

info@lokalguiden.se | Om siten | Sitemap

För mer information kontakta
Tom Vikström eller Daniel Åberg
031-788 71 00.
Lediga lokaler