Lediga lokaler

Ägs av Lokalguiden

Spara som PDFSkriv ut

Lagerlokal, Klara Östra Kyrkogata 12, Norrmalm, Stockholm

<< Till lediga lagerlokal i Norrmalm, Stockholm
Kategori:Lediga lokaler
Lokaltyp:Lagerlokal
Total yta:81 - 175 m²
Adress:Klara Östra Kyrkogata 12
Område:Norrmalm
Våningsplan:-4
Objektsnummer:41835302
Beskrivning:Lager/förråds -lokaler mitt i city med god logistik inom fastigheten. Här har man en invändig lastzon med tillgång till lasthiss.
Omgivning:Kommunikationer: Sergels Hus är kanske Sveriges mest centrala fastighet. Här i hörnet av Klarabergsgatan och Drottninggatan med Sergels Torg direkt utanför dörren har man nära till allt. Det kommersiella läget är förstklassigt. Här finns Stockholms Centralstation, tunnelbana, stadsbussar och all tänkbar service med butiker och restauranger alldeles in på knuten.
Övrigt:Sveriges mest centrala fastighet... ...kallas Sergels Hus och är belägen i hörnet av Klarabergsgatan och Drottninggatan med Sergels Torg direkt utanför dörren. Fastigheten är i slutskedet av en totalombyggnad. Den innehåller nu nya, moderna och effektiva kontor i sex plan och butiker i tre. Det kommersiella läget är förstklassigt. Här finns Stockholms Centralstation, tunnelbana, stadsbussar och all tänkbar service med butiker och restauranger alldeles in på knuten.
Bilagor:Vakanta lagerytor
Kontaktinformation:
Kontaktperson:Erika Wallner
Förmedlare:AFA Fastigheter
Adress:Klara Södra Kyrkogata 18
Webbadress:www.afafastigheter.se
Tel:073-146 31 06
Se alla lediga lokaler från AFA Fastigheter
Intresseanmälan:
Företag:
Adress:
Namn:
Tel:
Mail:
Meddelande:
Mina senaste 5 besökta objekt:
© Lokalguiden Sverige AB Götgatan 15, 411 05 Göteborg Öppettider: Mån - Fre 08.00 - 17.00 Tel: +46 (0)31-788 71 00

www.ledigalokaler.se är en av Sveriges ledande webbsidor för företag som söker lediga lokaler eller står i begrepp att byta lokal. Ni hittar 1000-tals lediga lokaler på www.ledigalokaler.se. När ni söker nya lokaler finner ni bland annat kontor, lager, butik och verkstadslokaler.

På www.ledigalokaler.se efterfrågas mestadels lediga lokaler i Stockholm, lediga lokaler i Göteborg och lediga lokaler i Malmö. Du är alltid välkommen att kontakta oss så kan vi hjälpa dig att hitta nya lokaler.

info@lokalguiden.se | Om siten | Sitemap

För mer information kontakta
Tom Vikström eller Daniel Åberg
031-788 71 00.
Lediga lokaler