Lediga lokaler

Ägs av Lokalguiden

Spara som PDFSkriv ut

Lagerlokal, Siktgatan 3, Stockholm

<< Till lediga lagerlokal i Stockholm
Kategori:Lediga lokaler
Lokaltyp:Lagerlokal
Total yta:4 m²
Adress:Siktgatan 3
Objektsnummer:41872694

Beskrivning:

Modern och fräsch förrådsanläggning i Vinsta, centralt belägen utmed Bergslagsvägen mellan Vällingby och Hässelby. I vår förrådsanläggning kan både privatpersoner och företag hyra lättillgängliga, ljusa och uppvärmda förråd från 4 m² till 21 m². Vid nytecknande av avtal om minst 3 månader så erbjuds 1 månad hyresfritt.

Omgivning:Vinsta är ett av de mest intressanta och snabbast växande områdena i nordvästra Stockholm. Nära till Vinsta är Vällingby, Hässelby samt Spånga. Den omgivande bebyggelsen domineras främst av kontorsfastigheter , handel, lättare industri samt bostadsbebyggelse. Stadsdelen har över 63 000 invånare och ett flertal nya bostäder är under produktion i området.
Kommunikationer:Kommunikationerna är goda med både bussar och tunnelbana. Tunnelbanestation ligger ca 400 m från fastigheten.
Parkering:Finns alldeles intill fastigheten.
Närservice:Förrådsanläggningen har öppet mellan 6:00 - 22:30.
Kontaktinformation:
Kontaktperson:Vianne Qattan
Förmedlare:Klövern
Webbadress:www.klovern.se
Tel:010-482 71 42
Se alla lediga lokaler från Klövern
Intresseanmälan:
Företag:
Adress:
Namn:
Tel:
Mail:
Meddelande:
Mina senaste 5 besökta objekt:
© Lokalguiden Sverige AB Götgatan 15, 411 05 Göteborg Öppettider: Mån - Fre 08.00 - 17.00 Tel: +46 (0)31-788 71 00

www.ledigalokaler.se är en av Sveriges ledande webbsidor för företag som söker lediga lokaler eller står i begrepp att byta lokal. Ni hittar 1000-tals lediga lokaler på www.ledigalokaler.se. När ni söker nya lokaler finner ni bland annat kontor, lager, butik och verkstadslokaler.

På www.ledigalokaler.se efterfrågas mestadels lediga lokaler i Stockholm, lediga lokaler i Göteborg och lediga lokaler i Malmö. Du är alltid välkommen att kontakta oss så kan vi hjälpa dig att hitta nya lokaler.

info@lokalguiden.se | Om siten | Sitemap

För mer information kontakta
Tom Vikström eller Daniel Åberg
031-788 71 00.
Lediga lokaler