Lediga lokaler

Ägs av Lokalguiden

Spara som PDFSkriv ut

Kontor, Regeringsgatan 48, Norrmalm, Stockholm

<< Till lediga kontor i Norrmalm, Stockholm
Kategori:Lediga lokaler
Lokaltyp:Kontor
Total yta:337 m²
Adress:Regeringsgatan 48
Område:Norrmalm
Våningsplan:5
Objektsnummer:41878431

Beskrivning:

Området är ett av Stockholms mest eftertraktade kontorslägen med ett stort utbud av populära restauranger, cafeér och service. Bland grannarna märks flera av de stora bankerna och Sveriges största advokatbyråer. Avståndet till Stureplan är bara 300 meter samt till Sergels Torg ca 500 meter.

Omgivning:Området är ett av Stockholms mest eftertraktade kontorslägen med ett stort utbud av populära restauranger, cafeér och service. Bland grannarna märks flera av de stora bankerna och Sveriges största advokatbyråer. Avståndet till Stureplan är bara 300 meter samt till Sergels Torg ca 500 meter.
Kommunikationer:Det är lätt att ta sig till MOOD Stockholm. Till T-centralen med tunnelbana, pendeltåg, fjärrtåg mm tar det bara fem minuter att promenera. Tunnelbanestation finns även under Hötorget.
Närservice:I MOOD Stockholm finns numera ett 60 tal bra butiker samt 6 st restauranger och kaféer. Utöver detta finns självklart hela Stockholms utbud av restauranger och service i närområdet.
Övrigt:Kvarteret mellan Regeringsgatan och Norrlandsgatan är ett av Stockholms mest eftertraktade kontorslägen. Bland grannarna märks flera av de stora bankerna och Sveriges största advokatbyråer. Här ligger MOOD Stockholm som genomgått en omfattande renovering för att skapa nya affärsplatser och restauranger.
Bilagor:Ladda ner prospekt
Ritning Regeringsgatan 48 - Plan 5 -
Kontaktinformation:
Kontaktperson:Mikael Wallgren
Förmedlare:AMF Fastigheter
Adress:Regeringsgatan 59
Webbadress:http://www.amffastigheter.se/
Tel:0708 -12 12 13
Se alla lediga lokaler från AMF Fastigheter
Intresseanmälan:
Företag:
Adress:
Namn:
Tel:
Mail:
Meddelande:
Mina senaste 5 besökta objekt:
© Lokalguiden Sverige AB Götgatan 15, 411 05 Göteborg Öppettider: Mån - Fre 08.00 - 17.00 Tel: +46 (0)31-788 71 00

www.ledigalokaler.se är en av Sveriges ledande webbsidor för företag som söker lediga lokaler eller står i begrepp att byta lokal. Ni hittar 1000-tals lediga lokaler på www.ledigalokaler.se. När ni söker nya lokaler finner ni bland annat kontor, lager, butik och verkstadslokaler.

På www.ledigalokaler.se efterfrågas mestadels lediga lokaler i Stockholm, lediga lokaler i Göteborg och lediga lokaler i Malmö. Du är alltid välkommen att kontakta oss så kan vi hjälpa dig att hitta nya lokaler.

info@lokalguiden.se | Om siten | Sitemap

För mer information kontakta
Tom Vikström eller Daniel Åberg
031-788 71 00.
Lediga lokaler