Lediga lokaler

Ägs av Lokalguiden

Spara som PDFSkriv ut

Kontor, Vretenvägen 13, Solna

<< Till lediga kontor i Solna
Kategori:Lediga lokaler
Lokaltyp:Kontor
Total yta:5 - 20 m²
Adress:Vretenvägen 13
Hyra:850 kr/m²/år
Överlåtelsearvode:850 kr
Hiss:Ja
Objektsnummer:41879505
Beskrivning:Var produktiv i farten med obegränsad drop-in-tillgång till våra affärslounger världen över.

http://www.regus.se/workspace/sweden/solna/solna-vreten?utm_source=lokalguiden&utm_medium=portal
Parkering:Ja
Övrigt:-Modern företagspark strax norr om Stockholm city, med flera ledande företag inom IT, telekom och finans. -Solna Vreten ligger i en modern företagspark norr om Stockholm city och endast en kort resa från Bromma flygplats i Stockholm med både inrikes - och internationella linjer. Området, som hyser en rad företag inom IT, telekom och finans, får en alltmer central roll, eftersom dessa sektorer blir allt viktigare drivkrafter för Stockholm – och den svenska – ekonomin. Undvik en stor initial kostnad och frigör mer kapital genom skräddarsydda kontorslösningar. Vi erbjuder privata kontor som är fullt möblerade och utrustade med höghastighetsanslutning till Internet. Vi erbjuder även dig och dina kollegor att hyra våra professionella sekreterartjänster. Vårt nyckelord är flexibilitet, vi kan anpassa oss till era behov. Det sätt vi arbetar på har förändrats och nya flexibla arbetstider är vägen framåt. Begreppet servade kontor kan minska dina kostnader, frigöra tid, och samtidigt spara stora uppstartskostnader. Hos Regus erbjuder vi de bästa kontoren, de bästa lägena, och till oslagbara priser. * Allmänna villkor Ledig arbetsplats i business lounge och tillgång till fullt möblerade gemensamma utrymmen som kök, kopieringsrum, cafeteria och reception. Alla extra kostnader i form av fastighetsskatt, vatten, elektricitet är på vår bekostnad.
Bilagor:BCOffice_solnastrand_webb-36-1030x686.jpg - (Planlösning)
Kontaktinformation:
Kontaktperson:Säljkontoret
Förmedlare:Regus
Adress:Ringvägen 100E
Webbadress:http://www.regus.se/#utm_source=lokalguiden&utm_medium=portal
Tel:4620888551
Se alla lediga lokaler från Regus
Intresseanmälan:
Företag:
Adress:
Namn:
Tel:
Mail:
Meddelande:
Mina senaste 5 besökta objekt:
© Lokalguiden Sverige AB Götgatan 15, 411 05 Göteborg Öppettider: Mån - Fre 08.00 - 17.00 Tel: +46 (0)31-788 71 00

www.ledigalokaler.se är en av Sveriges ledande webbsidor för företag som söker lediga lokaler eller står i begrepp att byta lokal. Ni hittar 1000-tals lediga lokaler på www.ledigalokaler.se. När ni söker nya lokaler finner ni bland annat kontor, lager, butik och verkstadslokaler.

På www.ledigalokaler.se efterfrågas mestadels lediga lokaler i Stockholm, lediga lokaler i Göteborg och lediga lokaler i Malmö. Du är alltid välkommen att kontakta oss så kan vi hjälpa dig att hitta nya lokaler.

info@lokalguiden.se | Om siten | Sitemap

För mer information kontakta
Tom Vikström eller Daniel Åberg
031-788 71 00.
Lediga lokaler