Lediga lokaler

Ägs av Lokalguiden

Spara som PDFSkriv ut

Butikslokal, Televägen 4, Kristinehamn

<< Till lediga butikslokal i Kristinehamn
Kategori:Lediga lokaler
Lokaltyp:Butikslokal
Total yta:200 m²
Adress:Televägen 4
Objektsnummer:41881174

Beskrivning:

Med strategiskt läge vid E18 ligger denna flexibla fastighet med ytor som passar till kontor med lager/verkstadsytor Fastigheten har en trevlig entré med plats för reception om så önskas. Runt entrén finns matsal, kontor samt omklädningsrum. Matsal samt omklädningsrum kan med fördel anpassas om ytan önskas nyttjas till annat. En eller flera portar i markplan kan installeras. Kontor finns kontorsplan om ca 300 kvadrat med gemensamhetsytor. Till kontoren kan lagerutrymme hyras i varierande storlek från 150 kvadratmeter till flera tusen vid behov. Stor låsbar ranger- och uppställningsyta inom stängel. Önskas mer uppställningsyta går det att skapa. Det finns gott om parkeringsplatser som är utrustade med el för bilvärmare. Hög säkerhet med stängsel och videoövervakning dygnets alla timmar. Lokalen går att dela så kontakta oss gärna mer era önskemål så kan vi skräddarsy efter era behov.

Bilagor:Planlösning
Kontaktinformation:
Kontaktperson:Fredrik Pettersson
Förmedlare:Kristinehamn kommun
Adress:Kungsgatan 30
Tel:016-542 02 04
Se alla lediga lokaler från Kristinehamn kommun
Intresseanmälan:
Företag:
Adress:
Namn:
Tel:
Mail:
Meddelande:
Mina senaste 5 besökta objekt:
© Lokalguiden Sverige AB Götgatan 15, 411 05 Göteborg Öppettider: Mån - Fre 08.00 - 17.00 Tel: +46 (0)31-788 71 00

www.ledigalokaler.se är en av Sveriges ledande webbsidor för företag som söker lediga lokaler eller står i begrepp att byta lokal. Ni hittar 1000-tals lediga lokaler på www.ledigalokaler.se. När ni söker nya lokaler finner ni bland annat kontor, lager, butik och verkstadslokaler.

På www.ledigalokaler.se efterfrågas mestadels lediga lokaler i Stockholm, lediga lokaler i Göteborg och lediga lokaler i Malmö. Du är alltid välkommen att kontakta oss så kan vi hjälpa dig att hitta nya lokaler.

info@lokalguiden.se | Om siten | Sitemap

För mer information kontakta
Tom Vikström eller Daniel Åberg
031-788 71 00.
Lediga lokaler