Lediga lokaler

Ägs av Lokalguiden

Spara som PDFSkriv ut

Kontor, Smedsgränd 5B, Uppsala

<< Till lediga kontor i Uppsala
Kategori:Lediga lokaler
Lokaltyp:Kontor
Total yta:174 m²
Adress:Smedsgränd 5B
Objektsnummer:41881607
Beskrivning:Centralt beläget kontor i Forumgallerian med närhet till service och kommunikationer. Här finns närhet till all typ av service; gym, restauranger, kommunikationer och shopping. Ljus lokal med egen terrass.
Planlösning:Ljus och öppen lokal som är fördelad på två större rum med ett pentry som genomgångsrum mellan. Dessutom har lokalen egen terrass.
Omgivning:Centralt beläget kontor i ett av Uppsalas bästa lägen, Forumgallerian. Goda kommunikationer, närhet till service och promenadstråk längs Fyrisån.
Kommunikationer:Mitt i centrala Uppsala, endast ett stenkast från Uppsalas centralstation. Från Stockholm är det enkelt att pendla, med bil tar det cirka 40 minuter och kommunalt finns frekventa avgångar varje dag för både SJ-trafik och pendeltåg till Uppsala centrum.
Parkering:Flertalet p-garage finns i det direkta närområdet.
Närservice:Här finns närhet till all typ av service; gym, restauranger, kommunikationer och shopping. Enkelt att uträtta ärenden på lunchen eller ta en aw med kollegorna.
Bilagor:Bilaga 1
Kontaktinformation:
Kontaktperson:Filip Personne
Förmedlare:Atrium Ljungberg AB
Adress:Sickla Industriväg 19
Webbadress:http://www.al.se
Tel:070-927 60 23
Mobil:070-927 60 23
Se alla lediga lokaler från Atrium Ljungberg AB
Intresseanmälan:
Företag:
Adress:
Namn:
Tel:
Mail:
Meddelande:
Mina senaste 5 besökta objekt:
© Lokalguiden Sverige AB Götgatan 15, 411 05 Göteborg Öppettider: Mån - Fre 08.00 - 17.00 Tel: +46 (0)31-788 71 00

www.ledigalokaler.se är en av Sveriges ledande webbsidor för företag som söker lediga lokaler eller står i begrepp att byta lokal. Ni hittar 1000-tals lediga lokaler på www.ledigalokaler.se. När ni söker nya lokaler finner ni bland annat kontor, lager, butik och verkstadslokaler.

På www.ledigalokaler.se efterfrågas mestadels lediga lokaler i Stockholm, lediga lokaler i Göteborg och lediga lokaler i Malmö. Du är alltid välkommen att kontakta oss så kan vi hjälpa dig att hitta nya lokaler.

info@lokalguiden.se | Om siten | Sitemap

För mer information kontakta
Tom Vikström eller Daniel Åberg
031-788 71 00.
Lediga lokaler