Lediga lokaler

Ägs av Lokalguiden

Spara som PDFSkriv ut

Kontor, Skalholtsgatan 10, Kista

<< Till lediga kontor i Kista
Kategori:Lediga lokaler
Lokaltyp:Kontor
Total yta:1 160 m²
Adress:Skalholtsgatan 10
Hiss:Ja
Objektsnummer:41883108

Beskrivning:

Lokalen erbjuder en mix mellan enskilda kontor och öppet landskap med flertalet konferensrum. I mitten av lokalen finns en ljusgård vilket skapar en öppen och ljus känsla mellan våningarna. I entrén möts du av en stor välkomnande receptionsyta med möjlighet till spontana möten i loungen. Lokalen har också en stor och välutrustad matdel med plats för ca: 50 personer.

Omgivning:Kontorsfastighet belägen i utkanten av centrala Kista, med bra skyltläge utmed Kymlingelänken och nära påfarten till E4.
Kommunikationer:10 min. promenadavstånd till T-bana Kista samt bussförbindelser till andra delar av norra Stockholm. Snabb access med bil till påfart E4.
Närservice:All tänkbar närservice finns i Kista Galleria på 10 min. promenadavstånd. Oerhört stort utbud av lunchrestauranger, snabbmatställen, caféer i Kista Galleria.
Bilagor:Skalholtsgatan 10, Kista, KISTA - Kontor - (Planlösning)
Kontaktinformation:
Kontaktperson:Lotta Lennerö
Förmedlare:Fastighets AB Balder
Adress:Drottninggatan 108
Webbadress:www.balder.se
Tel:08-735 37 41
Se alla lediga lokaler från Fastighets AB Balder
Intresseanmälan:
Företag:
Adress:
Namn:
Tel:
Mail:
Meddelande:
Mina senaste 5 besökta objekt:
© Lokalguiden Sverige AB Götgatan 15, 411 05 Göteborg Öppettider: Mån - Fre 08.00 - 17.00 Tel: +46 (0)31-788 71 00

www.ledigalokaler.se är en av Sveriges ledande webbsidor för företag som söker lediga lokaler eller står i begrepp att byta lokal. Ni hittar 1000-tals lediga lokaler på www.ledigalokaler.se. När ni söker nya lokaler finner ni bland annat kontor, lager, butik och verkstadslokaler.

På www.ledigalokaler.se efterfrågas mestadels lediga lokaler i Stockholm, lediga lokaler i Göteborg och lediga lokaler i Malmö. Du är alltid välkommen att kontakta oss så kan vi hjälpa dig att hitta nya lokaler.

info@lokalguiden.se | Om siten | Sitemap

För mer information kontakta
Tom Vikström eller Daniel Åberg
031-788 71 00.
Lediga lokaler