Lediga lokaler

Ägs av Lokalguiden

Spara som PDFSkriv ut

Butikslokal, Girovägen 7, Järfälla, Järfälla

<< Till lediga butikslokal i Järfälla
Kategori:Lediga lokaler
Lokaltyp:Butikslokal
Total yta:1 300 m²
Adress:Girovägen 7, Järfälla
Tillträde:Omgående
Våningsplan:2 av 2
Hiss:Ja
Objektsnummer:41884652
Planlösning:Öppen planlösning och stora ytor för showrum med mera. Lokalen ligger en trappa upp, det finns möjlighet att använda en hiss. Lokalen delar entré med Kakleriet och Kitchen.
Kommunikationer:Veddesta industriområdet ligger alldeles intill E18 vilket gör det mycket lättåtkomligt med bil. Och restiden till Stockholms Central är knappa 20 minuter. Vill du ta dig kommunalt till området är det att åka buss från bussanknytningarna vid de närmsta pendeltågsstationerna i Barkaby och Jakobsberg. Även bussförbindelse till Vällingby finns nära, där anknytning till gröna linjens tunnelbana finns.
Närservice:Detta är en bra lokal med bra skyltläge och som vill vara mitt i ett industriområde samt i ett strategiskt läge av norra Stockholm. Det finns restauranger i området och andra butiker längs Girovägen. Du har även Barkarby med dess handelsplats samt Jakobsbergs centrum inom några kilometers avstånd.
Bilagor:Ritning
Kontaktinformation:
Kontaktperson:Marcus Johansson
Förmedlare:Profi Fastigheter
Webbadress:www.profi.se
Tel:076-100 29 32
Se alla lediga lokaler från Profi Fastigheter
Intresseanmälan:
Företag:
Adress:
Namn:
Tel:
Mail:
Meddelande:
Mina senaste 5 besökta objekt:
© Lokalguiden Sverige AB Götgatan 15, 411 05 Göteborg Öppettider: Mån - Fre 08.00 - 17.00 Tel: +46 (0)31-788 71 00

www.ledigalokaler.se är en av Sveriges ledande webbsidor för företag som söker lediga lokaler eller står i begrepp att byta lokal. Ni hittar 1000-tals lediga lokaler på www.ledigalokaler.se. När ni söker nya lokaler finner ni bland annat kontor, lager, butik och verkstadslokaler.

På www.ledigalokaler.se efterfrågas mestadels lediga lokaler i Stockholm, lediga lokaler i Göteborg och lediga lokaler i Malmö. Du är alltid välkommen att kontakta oss så kan vi hjälpa dig att hitta nya lokaler.

info@lokalguiden.se | Om siten | Sitemap

För mer information kontakta
Tom Vikström eller Daniel Åberg
031-788 71 00.
Lediga lokaler