Lediga lokaler

Ägs av Lokalguiden

Spara som PDFSkriv ut

Kontor, Rosendalsvägen 12, Uppsala

<< Till lediga kontor i Uppsala
Kategori:Lediga lokaler
Lokaltyp:Kontor
Total yta:89 m²
Adress:Rosendalsvägen 12
Objektsnummer:41888180

Beskrivning:

Nyproducerat kontor i vackra Rosendal. Inflyttning hösten 2017. Möjlighet att hyra sista kontoret i Uppsalas modernaste byggnad med löparbana på taket. Lokalen har öppen planlösning, vackra ljusinsläpp och en högt i tak. ALLMÄNT Möjlighet att hyra sista kontoret i Uppsalas modernaste byggnad med löparbana på taket. I byggnaden finns även livsmedelsbutik, gym, Street basket plan på taket och till det en fantastisk utsikt. Lokalen har öppen planlösning, vackra ljusinsläpp och en högt i tak. Detta i kombination med vacker natur gör det till en mycket attraktiv arbetsmiljö. Fastigheten där lokalen är belägen, vill främja till en aktiv livsstil och gör allt för att det ska vara smidigt och enkelt. Utöver vad huset har att erbjuda finns Stadsskogen med strövområden, löpspår på sommaren och skidspår på vintern som närmaste granne. I byggnaden finns nu möjlighet att etablera verksamhet för kontor. Alla typer av verksamheter möjligt som vill ha fin utsikt och primärt öppen planlösningar. Lokalernas stora fönster, generösa ljusinsläpp och den moderna arkitekturen skapar förutsättningar för alla typer av verksamheter. Kontoret är på 89 kvm utrustat med pentry, HWC, trägolv, vitmålade väggar och fönster från golv till tak. Tillträde hösten 2017.

Kontaktinformation:
Kontaktperson:Mikael Karlsson
Förmedlare:Nordier Property Advisors
Adress:Norrmalmstorg 14
Webbadress:www.nordier.se
Tel:072-518 17 50
Se alla lediga lokaler från Nordier Property Advisors
Intresseanmälan:
Företag:
Adress:
Namn:
Tel:
Mail:
Meddelande:
Mina senaste 5 besökta objekt:
© Lokalguiden Sverige AB Götgatan 15, 411 05 Göteborg Öppettider: Mån - Fre 08.00 - 17.00 Tel: +46 (0)31-788 71 00

www.ledigalokaler.se är en av Sveriges ledande webbsidor för företag som söker lediga lokaler eller står i begrepp att byta lokal. Ni hittar 1000-tals lediga lokaler på www.ledigalokaler.se. När ni söker nya lokaler finner ni bland annat kontor, lager, butik och verkstadslokaler.

På www.ledigalokaler.se efterfrågas mestadels lediga lokaler i Stockholm, lediga lokaler i Göteborg och lediga lokaler i Malmö. Du är alltid välkommen att kontakta oss så kan vi hjälpa dig att hitta nya lokaler.

info@lokalguiden.se | Om siten | Sitemap

För mer information kontakta
Tom Vikström eller Daniel Åberg
031-788 71 00.
Lediga lokaler