Lediga lokaler

Ägs av Lokalguiden

Spara som PDFSkriv ut

Kontor, Kungsgatan 57 D, Uppsala

<< Till lediga kontor i Uppsala
Kategori:Lediga lokaler
Lokaltyp:Kontor
Total yta:68 m²
Adress:Kungsgatan 57 D
Renoveringar:1860/1993
Objektsnummer:41890725

Beskrivning:

Mitt emot resecentrum en trappa upp på Kungsgatan 57D välkomnar detta lilla kontor med grön dörr och rymlig entré. Charmigt ljusinsläpp, fiskpensparkett samt ljusa väggar. Hela lokalen har högt till tak och en känsla av rymd. Fräscht pentry, WC med dusch samt ytterligare WC vid entrén. Är du i behov av ett mindre men yteffektivt kontor? Vi kan erbjuda en lokal med två stora kontorsrum ca 25 kvm per rum som vid behov delas av med en skjutdörr.

Bashyra 140 000 kr/år

Omgivning:Med 1 minuts promenad till resecentrum kan kontoret knappast bli mer centralt. I fastigheten och dess omedelbara närhet finns det mesta; flera parkeringsgarage, busskommunikationer, butiker och köpcentrum, restauranger, biografer, Uppsala Stadsteater m.m.
Kommunikationer:Med ett par minuters promenad till Uppsala centralstation kan kontoret knappast ligga mer centralt. Uppsala Resecentrum är ett kommunikationsnav för buss- och tågtrafik. Avståndet till Stockholms Central är tidsmässigt ca 40 minuter från Uppsala. Pendeltåg avgår flera gånger i timmen till Stockholm och Arlanda. Upptåget, som trafikerar Tierp-Upplands Väsby, har många dagliga avgångar.
Parkering:Garage för hyresgäster och allmänheten finns i fastigheten.
Närservice:Det centrala läget i Uppsala gör att all önskvärd service finns i omkringliggande kvarter.
Bilagor:Planlösning
Kontaktinformation:
Kontaktperson:Petra Stråle
Förmedlare:Vasakronan AB
Webbadress:www.vasakronan.se
Tel:018-489 20 36
Mobil:070-382 17 23
Se alla lediga lokaler från Vasakronan AB
Intresseanmälan:
Företag:
Adress:
Namn:
Tel:
Mail:
Meddelande:
Mina senaste 5 besökta objekt:
© Lokalguiden Sverige AB Götgatan 15, 411 05 Göteborg Öppettider: Mån - Fre 08.00 - 17.00 Tel: +46 (0)31-788 71 00

www.ledigalokaler.se är en av Sveriges ledande webbsidor för företag som söker lediga lokaler eller står i begrepp att byta lokal. Ni hittar 1000-tals lediga lokaler på www.ledigalokaler.se. När ni söker nya lokaler finner ni bland annat kontor, lager, butik och verkstadslokaler.

På www.ledigalokaler.se efterfrågas mestadels lediga lokaler i Stockholm, lediga lokaler i Göteborg och lediga lokaler i Malmö. Du är alltid välkommen att kontakta oss så kan vi hjälpa dig att hitta nya lokaler.

info@lokalguiden.se | Om siten | Sitemap

För mer information kontakta
Tom Vikström eller Daniel Åberg
031-788 71 00.
Lediga lokaler