Lediga lokaler

Ägs av Lokalguiden

Spara som PDFSkriv ut

Kontor, Industrivägen 55, Partille

<< Till lediga kontor i Partille
Kategori:Lediga lokaler
Lokaltyp:Kontor
Total yta:210 m²
Adress:Industrivägen 55
Objektsnummer:41891899

Beskrivning:

Ett välkomnande kontor med flexibel planlösning och vissa möjligheter att anpassa lokalen efter egna önskemål. Fastigheten är belägen i Sävenäs Industriområde med närhet till Allum köpcenter i Partille. Närheten till E20 innebär 5 minuter till Göteborg centrum. Välkommen att kontakta oss för mer information samt visning!

Kommunikationer:Fastigheten är belägen i nära anslutning till E20. Flera busslinjer trafikerar området. Det finns gratis parkeringar i anslutning till fastigheten.
Närservice:I fastigheten finns en populär lunchrestaurang och i närområdet finns det ännu fler att variera mellan. I närliggande Sävedalens Centrum finner du viss service. Du når även både Partille Centrum och Allum köpcenter med all tillgänglig service inom kort.
Bilagor:Lokal 210 kvm Industrivägen 55
Kontaktinformation:
Kontaktperson:Maria Bjurstam
Förmedlare:JLL
Adress:Vasagatan 45
Webbadress:www.jllsweden.se
Tel:073-146 31 27
Se alla lediga lokaler från JLL
Intresseanmälan:
Företag:
Adress:
Namn:
Tel:
Mail:
Meddelande:
Mina senaste 5 besökta objekt:
© Lokalguiden Sverige AB Götgatan 15, 411 05 Göteborg Öppettider: Mån - Fre 08.00 - 17.00 Tel: +46 (0)31-788 71 00

www.ledigalokaler.se är en av Sveriges ledande webbsidor för företag som söker lediga lokaler eller står i begrepp att byta lokal. Ni hittar 1000-tals lediga lokaler på www.ledigalokaler.se. När ni söker nya lokaler finner ni bland annat kontor, lager, butik och verkstadslokaler.

På www.ledigalokaler.se efterfrågas mestadels lediga lokaler i Stockholm, lediga lokaler i Göteborg och lediga lokaler i Malmö. Du är alltid välkommen att kontakta oss så kan vi hjälpa dig att hitta nya lokaler.

info@lokalguiden.se | Om siten | Sitemap

För mer information kontakta
Tom Vikström eller Daniel Åberg
031-788 71 00.
Lediga lokaler