Lediga lokaler

Ägs av Lokalguiden

Spara som PDFSkriv ut

Kontor, Virdings allé 32, Uppsala

<< Till lediga kontor i Uppsala
Kategori:Lediga lokaler
Lokaltyp:Kontor
Total yta:170 m²
Adress:Virdings allé 32
Objektsnummer:41892551
Beskrivning:Ett anpassningsbart våningsplan för flera hyresgäster. Gemensamt pentry med matplats som är utrustat med mikrovågsugnar, kylskåp och kaffemaskin.
Planlösning:Se ritning lokal 2, planlösningen går att få öppen eller anpassad med rumsindelning efter hyresgästens behov.
Omgivning:Uppsala Business Park ligger i ett expansivt område i direkt anslutning till E4:an vid södra infarten till Uppsala. Bra kommunikationer till centrum finns via stadsbussar. Vid områdets södra infart finns hållplats för den som vill resa eller pendla till och från Stockholm och Arlanda med buss.
Parkering:Uppsala Business Park erbjuder goda parkeringsmöjligheter för såväl besökare som hyresgäster. Cykelvägarna är väl utbyggda till området.
Närservice:Vi utvecklar ständigt vår service för att du enkelt ska kunna driva din verksamhet här hos oss. Idag har vi utarbetade koncept inom IT, datakommunikation, säkerhet etc. Det finns restaurang, dagis, reception, konferensanläggning och gym.
Bilagor:Klöverns företagsbroschyr
Kontaktinformation:
Kontaktperson:Kicki Werdenberg
Förmedlare:Klövern
Webbadress:www.klovern.se
Tel:010-482 72 58
Se alla lediga lokaler från Klövern
Intresseanmälan:
Företag:
Adress:
Namn:
Tel:
Mail:
Meddelande:
Mina senaste 5 besökta objekt:
© Lokalguiden Sverige AB Götgatan 15, 411 05 Göteborg Öppettider: Mån - Fre 08.00 - 17.00 Tel: +46 (0)31-788 71 00

www.ledigalokaler.se är en av Sveriges ledande webbsidor för företag som söker lediga lokaler eller står i begrepp att byta lokal. Ni hittar 1000-tals lediga lokaler på www.ledigalokaler.se. När ni söker nya lokaler finner ni bland annat kontor, lager, butik och verkstadslokaler.

På www.ledigalokaler.se efterfrågas mestadels lediga lokaler i Stockholm, lediga lokaler i Göteborg och lediga lokaler i Malmö. Du är alltid välkommen att kontakta oss så kan vi hjälpa dig att hitta nya lokaler.

info@lokalguiden.se | Om siten | Sitemap

För mer information kontakta
Tom Vikström eller Daniel Åberg
031-788 71 00.
Lediga lokaler