Lediga lokaler

Ägs av Lokalguiden

Spara som PDFSkriv ut

Butikslokal, Kung Hans väg 12, Sollentuna

<< Till lediga butikslokal i Sollentuna
Kategori:Lediga lokaler
Lokaltyp:Butikslokal
Total yta:48 m²
Adress:Kung Hans väg 12
Objektsnummer:41894827

Beskrivning:

Flexibel butikslokal med stora möjligheter. Lokalen har en öppen planlösning och har ett härligt ljuinsläpp från stora glaspartier. Lokalens närhet till E4:an och pendeltågstationen gör butiken möjlg för flertalet olika typer av verksamheter.

Omgivning:Fastigheten ligger mitt i Rotebro Centrum. Rotebro station är en av norra Stockholms största pendlarstationer. Så många passerar via denna plats. Det finns hotell i området och restauranger samt ett gym. Det är inte långt att gå för att komma till natur område.
Kommunikationer:Rotebro pendeltågsstation är framför porten till fastigehten.Buss 520,529.533 och 560 stannar också bokstavligen framför tröskeln till fastigheten.
Närservice:I fastigheten så finns det idag en tobaksaffär, gym och ett apotek. Det finns även vårdinrättningar som BVC och vårdcentral. Du finner även en öppen förskola och andra butiker. I området finns det café,restaurang och matbutik.
Övrigt:Möjlighet att hyra trevlig butikslokal. Lokalen har ett härligt ljusinsläpp och ett bra läge direkt vid Rotebro pendeltågstation.
Kontaktinformation:
Kontaktperson:Carl Sjöberg
Förmedlare:FastPartner AB
Adress:Box 55625
Webbadress:www.fastpartner.se
Tel:08-4023482
Se alla lediga lokaler från FastPartner AB
Intresseanmälan:
Företag:
Adress:
Namn:
Tel:
Mail:
Meddelande:
Mina senaste 5 besökta objekt:
© Lokalguiden Sverige AB Götgatan 15, 411 05 Göteborg Öppettider: Mån - Fre 08.00 - 17.00 Tel: +46 (0)31-788 71 00

www.ledigalokaler.se är en av Sveriges ledande webbsidor för företag som söker lediga lokaler eller står i begrepp att byta lokal. Ni hittar 1000-tals lediga lokaler på www.ledigalokaler.se. När ni söker nya lokaler finner ni bland annat kontor, lager, butik och verkstadslokaler.

På www.ledigalokaler.se efterfrågas mestadels lediga lokaler i Stockholm, lediga lokaler i Göteborg och lediga lokaler i Malmö. Du är alltid välkommen att kontakta oss så kan vi hjälpa dig att hitta nya lokaler.

info@lokalguiden.se | Om siten | Sitemap

För mer information kontakta
Tom Vikström eller Daniel Åberg
031-788 71 00.
Lediga lokaler