Lediga lokaler

Ägs av Lokalguiden

Spara som PDFSkriv ut

Kontor, Greta Garbos väg 13, Solna

<< Till lediga kontor i Solna
Kategori:Lediga lokaler
Lokaltyp:Kontor
Total yta:726 m²
Adress:Greta Garbos väg 13
Byggår:1903
Renoveringar:2003
Hiss:Ja
Objektsnummer:41894889
Beskrivning:Lokalen lämpar sig som kontor men kan även nyttjas som kontor kombinerat med utställning/showroom.
Planlösning:Fina ytor med flexibel planlösning efter kundens behov! Lokalen har idag främst stora öppna ytor kombinerat med mötes och konferensrum i olika storlekar. Till kontoret finns två entréer vilket möjliggör extern och en intern entré. Vid båda entréerna finns 2 wc. I anslutning till ena entrén finns plats för reception och back office för det företag som har behov för mottagning av besökare. Idag finns ett rymligt kök och i anslutning en stor lounge för personal att äta och umgås i alternativ ta emot besökare. Lokalen är anpassningsbar efter behov och önskemål då inga bärande innerväggar finns. Fastigheten är lättillgänglig för inlastning av varor och även pallar både från gatan samt från garaget under huset. Fastigheten håller hög teknisk standard, fiber finns in till huset. I området finns Regissörsvillan som erbjuder dagkonferenser i filmhistorisk miljö där både Ingemar Bergman och Selma Lagerlöf konfererat.
Omgivning:Näckrosen och området kring Filmstaden är attraktivt för både boende och för företag. Området ger en genuin känsla av småstadsidyll och har en god närservice. Det finns gott om restauranger, caféer, samt träningsanläggning.ar bl.a. Endast ca 15 minuters promenadväg till Mall of Scandinavia, nordens störta och modernaste galleria som efter 3 månader vunnit pris som stockholmarnas favoritcentrum.
Kommunikationer:Goda kommunikationer med både tunnelbana, bussar och pendeltåg. Tunnelbanestation är Näckrosen och ligger ett stenkast från fastigheten. Flertalet busslinjer trafikerar området. Ca 10 minuters promenadväg till pendeltågsstation Solna
Parkering:Varmgarage finns att hyra i fastigheten. Parkering utmed gatan invid området enligt Solnas tariff.
Företag nära:Acer Sweden, Ucast Sweden, SF, SDI Media, Megapixel, Nwise, H&B Online service,
Kontaktinformation:
Kontaktperson:Anna Johansson
Förmedlare:Lokal Direkt
Adress:Hantverkargatan 10
Webbadress:www.lokaldirekt.se
Tel:
Mobil:073-253 46 12
Se alla lediga lokaler från Lokal Direkt
Intresseanmälan:
Företag:
Adress:
Namn:
Tel:
Mail:
Meddelande:
Mina senaste 5 besökta objekt:
© Lokalguiden Sverige AB Götgatan 15, 411 05 Göteborg Öppettider: Mån - Fre 08.00 - 17.00 Tel: +46 (0)31-788 71 00

www.ledigalokaler.se är en av Sveriges ledande webbsidor för företag som söker lediga lokaler eller står i begrepp att byta lokal. Ni hittar 1000-tals lediga lokaler på www.ledigalokaler.se. När ni söker nya lokaler finner ni bland annat kontor, lager, butik och verkstadslokaler.

På www.ledigalokaler.se efterfrågas mestadels lediga lokaler i Stockholm, lediga lokaler i Göteborg och lediga lokaler i Malmö. Du är alltid välkommen att kontakta oss så kan vi hjälpa dig att hitta nya lokaler.

info@lokalguiden.se | Om siten | Sitemap

För mer information kontakta
Tom Vikström eller Daniel Åberg
031-788 71 00.
Lediga lokaler