Lediga lokaler

Ägs av Lokalguiden

Spara som PDFSkriv ut

Kontor, Östra Hamngatan 29, Centrum, Göteborg

<< Till lediga kontor i Centrum, Göteborg
Kategori:Lediga lokaler
Lokaltyp:Kontor
Total yta:457 m²
Adress:Östra Hamngatan 29
Område:Centrum
Renoveringar:1864/1966
Objektsnummer:41899439

Beskrivning:

Här har vi en helt nyrenoverad lokal som både har stor öppen yta för att tex jobba aktivitetsbaserat och en del är indelat i 9 stycken rum. Det finns 3 stycken mötesrum. När man kommer in på kontoret så finns det en härlig yta som lämpar sig bra för en reception och väntrum eller varför inte en loungeyta för personalen? Till lokalen hör en takterass där man ser ut över takåsarna i innerstan.

Omgivning:Fastigheten är belägen mitt i centrala Göteborg, närmare bestämt Inom Vallgraven. Ett stenkast från bland annat Domkyrkan, Brunnsparken och Kungsportsplatsen. På promenadavstånd nås även Centralstationen vilket möjliggör för goda kommunikationer.
Kommunikationer:Den närmaste hållplatsen är Kungsportsplatsen där flertalet buss- och spårvagnslinjer passerar. Fastigheten ligger dessutom nära Brunnsparken - kollektivtrafikens knutpunkt - och Centralstationen där du har nära till alla kommunala kommunikationer. Mer info, tidtabeller m.m. finner du på Västtrafik och SJ. Cykel är ett enkelt sätt att ta sig runt på i centrala Göteborg. Runt fastigheten finns det flera Styr & ställ cyklar att hyra.
Parkering:Det finns gott om parkering i närområdet. Till exempel kan hyresgäster hyra p-plats genom att kontakta parkeringshuset i Nordstan eller APCOAs parkeringshus Kungsgaraget och P-hus City. I dess P-hus f
Närservice:Butiker, restauranger och närservice finns på många platser i nära anslutning till denna fastighet. Närmaste köpcentrum är Arkaden, Kompassen och Nordstan som ligger på några minuters promenadavstånd där du finner all tänkbar service. Men i området runt fastigheten finns också Kungsgatans gångstråk eller den något längre bort belägna Kungsportsavenyn som har mycket att erbjuda.
Bilagor:Presentation med ritning
Kontaktinformation:
Kontaktperson:Annie Ferraro
Förmedlare:Vasakronan AB
Webbadress:www.vasakronan.se
Tel:031-743 42 74
Mobil:072-218 50 64
Se alla lediga lokaler från Vasakronan AB
Intresseanmälan:
Företag:
Adress:
Namn:
Tel:
Mail:
Meddelande:
Mina senaste 5 besökta objekt:
© Lokalguiden Sverige AB Götgatan 15, 411 05 Göteborg Öppettider: Mån - Fre 08.00 - 17.00 Tel: +46 (0)31-788 71 00

www.ledigalokaler.se är en av Sveriges ledande webbsidor för företag som söker lediga lokaler eller står i begrepp att byta lokal. Ni hittar 1000-tals lediga lokaler på www.ledigalokaler.se. När ni söker nya lokaler finner ni bland annat kontor, lager, butik och verkstadslokaler.

På www.ledigalokaler.se efterfrågas mestadels lediga lokaler i Stockholm, lediga lokaler i Göteborg och lediga lokaler i Malmö. Du är alltid välkommen att kontakta oss så kan vi hjälpa dig att hitta nya lokaler.

info@lokalguiden.se | Om siten | Sitemap

För mer information kontakta
Tom Vikström eller Daniel Åberg
031-788 71 00.
Lediga lokaler